Ο Σάκης Τσιώλης επιμένει πως ο Άρης θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την είσοδο στα play-offs. Αφού εξήγησε τις δυσκολίες του αυριανού παιχνιδιού στην Τρίπολη, λέγοντας «ο Αστέρας καίγεται για βαθμούς», τόνισε πως όχι μόνο δεν πρόκειται να παρουσιαστούν αδιάφοροι οι «κίτρινοι», αλλά θα ψάξουν το ίδιο επίμονα με τους Αρκάδες τη νίκη.

Αναλυτικά:

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης για τους δικούς τους διαφορετικούς στόχους. Στόχος μας είναι μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης κι σε αυτό το παιχνίδι και σε όλα. Ο Άρης είναι μία ομάδα που πάντα πρέπει να παίζει για τη νίκη κι αυτό θα κάνουμε κόντρα στην ομάδα του Αστέρα που είναι ένα δυνατό σύνολο και καίγεται -όπως και εμείς- για τους τρεις βαθμούς», δήλωσε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός στο επίσημο site του Άρη.

Για το… φιτίλι χωρίς «Μπόμπα»

Να βάλει φωτιά στη μάχη της πρόκρισης των play-offs με νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη θα επιδιώξει ο Άρης την Κυριακή (19:00, Novasports 7). Ωστόσο στην προσπάθειά του αυτή δεν θα έχει στις τάξεις του τον Ραούλ Μπομπαντίγια, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στη λεκάνη και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Πρόκειται για έναν ακόμη αγωνιστικό πονοκέφαλο που έχει να αντιμετωπίσει ο Σάκης Τσιώλης, καθώς εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Νέτο, οι τραυματίες Σηφάκης, Πρίττας και ο Τσεσνάουσκις που παραμένει κλινήρης στη Λιθουανία.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, πιθανότατα θα αποτελείται από τους: Χουάνμα (αουτσάιντερ ο Βελλίδης), Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Μίσελ, Φατί, Πορτίγια, Καζναφέρη, Καστίγιο, Κόκε και Τσέζαρεκ.

Την αποστολή αποτελούν οι: Βελλίδης, Χουάνμα, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Τόχα, Μενδρινός, Σακάτα, Κόκε, Μίσελ, Φατί, Τσέζαρεκ, Κουλουχέρης, Οριόλ, Ντανίλο, Κασναφέρης, Πορτίγια και Καστίγιο.

Πηγή: sport-fm