Θα μπορούσε να ήταν μία είδηση ρουτίνας, αλλά μετά από όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, δεν μπορεί παρά να κινεί υποψίες το γεγονός ότι το μεσημέρι της Πέμπτης κλιμάκιο της UEFA πέρασε από το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα και υπέβαλε σε έλεγχο ντόπινγκ ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι Μέσι, Αφελάι, Τσάβι, Βίγια, Γέφρεν, Πικέ, Πίντο, Ινιέστα, Βαλντές και Μασεράνο κλήθηκαν να δώσουν αίμα για να εξεταστεί από τους «ιπτάμενους» ελεγκτές. Ο Πικέ μάλιστα σχολίασε με ειρωνική διάθεση αυτή την «έκπληξη»: «Σήμερα είχαμε έλεγχο ντόπινγκ από την UEFA. Τι σύμπτωση! Χα-χα », έγραψε στη σελίδα του στο «Twitter».

Είναι η δεύτερη φορά την τρέχουσα περίοδο που παίκτες της «Μπάρτσα» υποβάλλονται σε τέτοιο έλεγχο, ενώ πέρυσι είχαν εξεταστεί σε τρεις περιπτώσεις.

Σημειώνεται πως την Κυριακή ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός ανέφερε πως η Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε αυστηρότερους έλεγχους ντόπινγκ αφήνοντας αιχμές για συνεργασίες της Μπαρτσελόνα και της Βαλένθια με ύποπτους γιατρούς. Η διοίκηση της «βασίλισσας» διέψευσε τους ισχυρισμούς αυτούς και οι υπεύθυνοι του ραδιοφωνικού σταθμού υποχρεώθηκαν να ζητήσουν συγγνώμη και να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

Πηγή: sport-fm.gr