Με σεβασμό αλλά όχι φόβο, ο Άρης πάει να τρελάνει ξανά την Ευρώπη, να κοντράρει ξανά στα ίσα την Μαντσεστερ Σίτι των πολλών εκατομμυρίων και να επιστρέψει από την Αγγλία με το εισιτήριο για τους «16» του Europa League.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ πέντε χιλιάδες φίλοι του Άρη θα βρίσκονται απόψε το βράδυ στις εξέδρες του «City of Manchester Stadium», με την ελπίδα να δουν τους «κίτρινους» να θριαμβεύουν (όπως στη Μαδρίτη απέναντι στην Ατλέτικο) και να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League. Τους ίδιους έντεκα που ξεκίνησαν στο 0-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης» σκέφτεται ο Γιάννης Μιχαλήτσος για το αρχικό σχήμα.

Με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Μίσελ και Βανγκέλι ακραίους μπακ, τους Ρονάλντο Γκιάρο και Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας, έχοντας μπροστά τους (σε ρόλο «σκούπας») τον Πρίττα. Το κέντρο θα είναι ενισχυμένο με την παρουσία των Φατί και Τόχα, στα άκρα θα βρεθούν οι Σακάτα και Νέτο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Μπομπαντίγια. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι τραυματίες Καστίγιο, Τσεσνάουσκις και Κουλουχέρης, επιστρέφει ο Κόκε.

Μιχαλήτσος: «Δεν ήρθαμε για τουρισμό»

«Δεν ήρθαμε για τουρισμό στην Αγγλία. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι κρατήσαμε την Σίτι μακριά από το γκολ στο πρώτο ματς. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για πρόκριση. Έχουμε έρθει αποφασισμένοι για να διεκδικήσουμε την πρόκριση», δήλωσε ο προπονητής του Άρη στην συνέντευξη Τύπου.

Φατί: «Ήρθαμε για την πρόκριση»

Απόλυτα προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Ρικάρντο Φατί. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε το μέγεθος της Μάντσεστερ Σίτι και τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση», εξήγησε ο Γάλλος, τονίζοντας ωστόσο πως «έχουμε έρθει εδώ για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Πηγή: sport-fm.gr