Με επιθετικούς προσανατολισμούς και στόχο να σκοράρει πρώτος θα παραταχθεί σήμερα (19:00, ANT1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το 1-0 της Τούμπας υπέρ των Ρώσων δεν αφήνει πολλά περιθώρια για πρόκριση στον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά οι παίκτες του Μάκη Χάβου είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν της πιθανότητες που τους αναλογούν για να πάρουν το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Europa League.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει, εκτός μιας ισχυρής και ξεκούραστης ομάδας και τον καιρό, αφού η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα θα βρίσκεται γύρω στους -15 βαθμούς Κελσίου. Ο προπονητής των Θεσσαλονικέων θεωρεί ότι αν σκοράρει πρώτη η ομάδα του και φέρει το σκορ της πρώτης αναμέτρησης στα ίσα, θα έχει πολλές πιθανότητες να διαφυλάξει το σκορ και να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση, ακόμα και τα πέναλτι, όπου οι πιθανότητες είναι πάντα μοιρασμένες.

Το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει ο Μάκης Χάβος είναι το 4-2-3-1 με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, Σνάουτσνερ και Λίνο στα πλάγια μπακ, ενώ Κοντρέρας και Τσιρίλο θα συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Λίγο πιο μπροστά τους θα είναι οι Τσουκαλάς και Γκαρσία, με τον Ίβιτς σε ρόλο οργανωτή. Επιθετική «αιχμή» θα είναι ο Μουσλίμοβιτς, με τους ταχύτατους Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη να δίνουν βοήθειες από τα πλάγια.

Πηγή: sportfm.gr