Περήφανος για την απόδοση της ομάδας του δήλωσε μετά τη νίκη της Άρσεναλ επί της Μπαρτσελόνα με 2-1 ο Αρσέν Βενγκέρ, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν θα παραταχθεί στο «Καμπ Νου» με αμυντικούς προσανατολισμούς.

«Ήταν μία φανταστική βραδιά. Το παιχνίδι άφηνε εξ αρχής πολλές υποσχέσεις και δεν απογοήτευσε κανέναν. Κατά την άποψή μου ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο ξεχωριστές ομάδες. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, υποφέραμε αρκετές φορές απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν παραδοθήκαμε. Δείξαμε πως είμαστε πολύ δυνατοί και αντισταθήκαμε. Αυτό μας επέτρεψε να νικήσουμε. Είμαι περήφανος για την ψυχική δύναμη που έδειξαν οι παίκτες μου, καθώς απέναντι στην Μπαρτσελόνα πολλές φορές είσαι στο όριο του να εκτεθείς», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός.

Όσο για τη ρεβάνς της 8ης Μαρτίου είπε: «Θα πάμε και στον επαναληπτικό για να παίξουμε επιθετικά. Δεν μπορούμε να πάμε να κλειστούμε και να παίξουμε άμυνα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν ξέρω πόσο μεγάλη ευκαιρία έχουμε να προκριθούμε, αλλά είμαι βέβαιος πως οι παίκτες μου θα δώσουν τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Θα πάμε στη Βαρκελώνη οπλισμένοι με πίστη. Είναι μεγάλη υπόθεση να γνωρίζεις ότι μπορείς να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα. Πλέον είμαστε μία πιο δυνατή ομάδα από ψυχολογικής άποψης, είμαστε πιο ώριμοι».

Πηγή: sport-fm