Η 8η αγωνιστική της Super League ανοίγει με τρία ιδιαίτερα ισορροπημένα παιχνίδια, όπου κάθε ομάδα ψάχνει βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.
Η Κηφισιά υποδέχεται τον Παναιτωλικό στη «νέα» της έδρα στη Νεάπολη, με τους δύο αντιπάλους να θέλουν σταθερότητα μετά από ενθαρρυντικές εμφανίσεις. Στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός επιχειρεί να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη μαχητική αλλά άποντη Λάρισα, ενώ στο Παγκρήτιο ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Ατρόμητο, σε ένα ματς όπου και οι δύο χρειάζονται επειγόντως ένα αποτέλεσμα που θα τους ανεβάσει ψυχολογικά και βαθμολογικά.
ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
17:00 COSMOTE SPORT 2 HD
Η Κηφισιά πήρε την ισοπαλία από τον Αστέρα στην Τρίπολη και συνεχίζει να βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Είναι ομάδα που παίζει ελεύθερα, με αποτέλεσμα και να βάζει, αλλά και να δέχεται γκολ και η αδυναμία της να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της έχει στοιχίσει βαθμούς και θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία. Μετά από… περιπλάνηση σε διάφορα γήπεδα, το ματς με τον Παναιτωλικό γίνεται στην Νεάπολη, που θα αποτελέσει την έδρα της από δω και πέρα.
Η επιστροφή του Αναστασίου στον πάγκο του Παναιτωλικού ήταν επιτυχημένη, με την ομάδα του Αγρινίου να παίρνει το πρώτο εντός έδρας τρίποντο στο περιπετειώδες ματς με τον ΟΦΗ. Πάει με καλή ψυχολογία στον αγώνα με την Κηφισιά κι εκτός έδρας έχει τη νίκη επί του Άρη και την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό, που προκάλεσε και την αλλαγή προπονητή. Εκτός είναι ο τιμωρημένος στόπερ Στάγιτς και ο τραυματίας στόπερ Σιέλης επιστρέφουν ο μέσος Κοντούρης και ο φορ Άλεξιτς.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ
19:30 – Novasports Prime
Ο Πανσερραϊκός έφτασε κοντά σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, αλλά στο φινάλε δεν απέφυγε την ήττα στον Βόλο. Ο Μπάτσι βλέπει βελτίωση στην ομάδα του, περιμένει ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια από τα τελευταία αποκτήματα και εντός έδρας, η ομάδα του προέρχεται από τη μοναδική νίκη μέχρι τώρα στη σεζόν, επί του Αστέρα Τρίπολης. Πρόβλημα εξακολουθεί να αποτελεί η μυνα, καθώς έχει δεχθεί γκολ σε όλους τους αγώνες του. Από προβλήματα προέρχονται ο αμυντικός Αρμουγκόμ, οι μέσοι Γκιγιομέ, Ομεονγκά, Σοφιανός και ο επιθετικός Λεό.
Η Λάρισα είχε δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό και δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι, παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και συνεχίζει να ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Είναι πάντως ομάδα που παλεύει και εκτός έδρας έχει πάρει δύο ισοπαλίες σε τρία ματς, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Μαλεζάς προσπαθεί να βελτιώσει πράγματα, όπως η αμυντική λειτουργία, καθώς η ομάδα του δέχεται γκολ. εκτός είναι ο στόπερ Παντελάκης, επιστρέφουν ο μέσος Ατανάσοφ και ο επιθετικός Σαγκάλ.
ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
20:00 – COSMOTE SPORT 1 HD
Ο ΟΦΗ πάλεψε στο Αγρίνιο, αλλά δεν απέφυγε την ήττα, αν και προηγήθηκε δύο φορές. Επιστρέφει στο Παγκρήτιο, καθώς το προηγούμενο εντός έδρας ματς έγινε στην Τρίπολη και η ομάδα του Ηρακλείου το κέρδισε 3-0 απέναντι στον Άρη. Στο Παγκρήτιο έπαιξε μία φορά και έχασδε από την Κηφισιά. Ο Ράσταβτς προσπαθεί να βρει την ισορροπία, δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο μέσο Ανδρούτσο, από προβλήματα προέρχονται οι μπακ Γκονζάλεθ, Χατζηθεοδωρίδης κι ο φορ Ζανελάτο, έτοιμος αναμένεται να είναι ο εξτρέμ Φούντας.
Σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι ο Ατρόμητος προηγήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και πάει στην Κρήτη για να ρεφάρει. Η αλήθεια είναι ότι παρουσιάζεται καλύτερος εκτός έδρας, έχοντας μαζέψει περισσότερους βαθμούς, με δύο ήττες, αυτές από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, στα δύο ματς που δεν σκόραρε. Πρόβλημα όμως είναι ότι συνολικά δεν έχει τρίποντο μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση. Από προβλήματα προέρχονται ο μπακ Κίνι και ο επιθετικός Τσιλούλης.