Ο Παναθηναϊκός ήταν πίσω με 38-33 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τη Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε νεύρα με τους διαιτητές, στους οποίους διαμαρτυρήθηκε έντονα.
Οι «πράσινοι» ήταν πίσω με 22-14 στο τέλος της πρώτης περιόδου και με 38-33 στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με το παιχνίδι να μην πάει καλά για αυτούς. Ένας από τους λόγους που συνέβη αυτό, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, ήταν η διαιτησία, καθώς αυτό έδειξε η αντίδρασή του.
Με τη λήξη του πρώτου μέρους ο Γιαννακόπουλος κινήθηκε εκνευρισμένος προς την πλευρά των διαιτητών και διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις αποφάσεις τους, με τον διευθυντή ασφαλείας του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Γεωργαντή, να τον τραβάει προς τα αποδυτήρια προκειμένου να ηρεμήσει.
Το βίντεο του gazzetta.gr
Έξαλλος στο ημίχρονο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!#FinalFour #FinalFour2025 #EuroLeague #EuroleagueFinalFour #paobc #Fenerbahce #AbuDhabi #Gazzetta pic.twitter.com/Jv5SkWKcDU
— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) May 23, 2025