Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Ανδαλουσιανός δεν συμπεριέλαβε τον Ίσμαελ Μπλάνκο στους θεωρητικά βασικούς.

Δεν… απέκλεισε, δε, το ενδεχόμενο, παρτενέρ του Δέλλα στην άμυνα να είναι ο Νασούτι και όχι ο Μανωλάς.

Οι ασκήσεις τακτικής του Χιμένεθ περιορίστηκαν σε ένα διπλό 10 εναντίον 10.

Παρόλο, λοιπόν, που από αυτό δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, προέκυψαν κάποια στοιχεία αν μη τι άλλο… ενδιαφέροντα:

Καταρχάς, ότι τη θέση του Μανωλά δίπλα στον σίγουρο Δέλλα, δεν αποκλείεται να διεκδικήσει ο Νασούτι (έπαιξε με τους βασικούς).

Για τα άκρα της άμυνας (και με δεδομένο τον Σάχα) προβάδισμα έχουν οι Καράμπελας, Γιάχιτς. Στις θέσεις των χαφ, δε, ο(ι) παρτενέρ του σίγουρου Μάκου θα κριθούν από τη διάταξη που θα προτιμηθεί. Αν είναι 4-2-3-1, αυτός θα είναι ένας εκ των Καφέ, Ντιόπ. Αν είναι 4-3-3 (όπως συνήθως προτιμά στα ντέρμπι ο Χιμένεθ), θα είναι και οι δύο.

Η διάταξη, δε, θα καθορίσει και το σχήμα των… μπροστά. Παρόλο, λοιπόν, που στην πρώτη δοκιμή ο Μπλάνκο δεν φάνηκε να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα γι’ αυτούς που θα ξεκινήσουν (στη δεκάδα του διπλού έπαιξε ο Μπαχά), μόνη περίπτωση να μείνει… σίγουρα έξω είναι το 4-3-3 (τότε μαζί με τους Λαγό, Σκόκο θα παίξει ο Λυμπερόπουλος). Σε αντίθετη περίπτωση (4-2-3-1), ο Μπλάνκο θα διεκδικήσει τη θέση του φουνταριστού με τον Μπαχά.

Όπως και να ‘χει, περισσότερα συμπεράσματα για τις προθέσεις του Χιμένεθ ενόψει ντέρμπι θα βγουν από την επόμενη προπόνηση (που είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί της Παρασκευής).

Πηγή: sport-fm