Αφού δημιουργήθηκε μεγάλο ζήτημα με τις σουίτες στο γήπεδο του τελικού του Conference League εξαιτίας της… παράλειψης να δοθούν στην ελληνική ομάδα, που διεκδικεί το τρόπαιο, δηλ. τον Ολυμπιακό, προ ολίγων ημερών επιχειρήθηκε να διορθωθεί η αδικία σε βάρος του και να δοθούν επιπλέον μέχρι και τέσσερις σουίτες στους «ερυθρόλευκους».

Παρά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όμως, γνωστός επιχειρηματίας που είχε πάρει δύο σουίτες, για να τις χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν, για τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, αρνείται να τις επιστρέψει και μάλιστα δηλώνει ότι θα κάνει και ασφαλιστικά μέτρα.

Αν και τέτοιες συμπεριφορές είναι ίσως αρμόζουσες ή συνηθέστερα ανεκτές σε έναν τελικό Κυπέλλου, είναι αναμφίβολα απαράδεκτες σε έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο αυτός ο επιχειρηματίας (αναφερόμενοι στον κ. Ντέρη) να διατηρήσει τις δύο συγκεκριμένες σουίτες», διαμηνύουν από την ομάδα του Ολυμπιακού, με αφορμή την άρνησή του να δώσει πίσω τις σουίτες στην ΕΠΟ, ώστε αυτή με τη σειρά της να τις παραχωρήσει στους «ερυθρόλευκους».