Ο Τζιμπρίλ Σισέ δέχτηκε πρόταση τριών εκατ. ευρώ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία για χάρη της Γαλατά

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Sportday», o Νίκος Πατέρας δήλωσε στον Τζιμπρίλ πως ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει σε καμία ομάδα. Συγκεκριμένα, ο Σισέ θέλησε να επικοινωνήσει μαζί του για να του μεταφέρει την Τουρκική πρόταση και να ενημερωθεί ποιες είναι οι προθέσεις της ομάδας του σε περίπτωση μεταγραφής του.

Μπορεί ο Πατέρας να έχει παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο, όμως, από τη στιγμή που εδώ και καιρό είναι άδεια η θέση του προέδρου και δεν έχει υπάρξει ακόμη «φως» στις διοικητικές εξελίξεις του Τριφιλλιού, ο Σισέ με κάποιον ήθελε να μιλήσει. Και δυστυχώς αρμόδιος δεν υπάρχει!

Έτσι λοιπόν, αφού «μόνο εκείνον ξέρει… αυτόν εμπιστεύεται», επικοινώνησε μαζί του και του μετέφερε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για αγορά των δικαιωμάτων του από τους Τούρκους. Ο Πατέρας του είπε ότι η ομάδα δεν ενδιαφέρεται να τον «αποχωριστεί», και ο Σισέ, που ούτε εκείνος ενδιαφέρεται να φύγει τη δεδομένη στιγμή, του είπε ότι συμφωνεί, καθώς και εκείνος επιθυμεί να μείνει στον Παναθηναϊκό.