Οι φόβοι των ανθρώπων της Φιορεντίνα για παρουσία λίγων οπαδών της ομάδας στην OPAP Arena στον τελικό του Europa Conference League με τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώθηκαν τελικά, αφού είναι 9.500 αυτοί που θα έρθουν στην Αθήνα για το μεγάλο παιχνίδι.

Οι δύο φιναλίστ πήραν από 9.000 εισιτήρια από την UEFA και αρχικά στην Ιταλία υπήρχαν εκτιμήσεις, σύμφωνα με τις οποίες θα ήταν μόνο 3.000 αυτοί που θα ταξίδευαν στην Ελλάδα. Τα πράγματα, όμως, εξελίχθηκαν πολύ καλύτερα για τους «βιόλα».

Τα ιταλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για sold out πριν από λίγα 24ωρα και τώρα ο Τύπος της Φλωρεντίας επιστρέφει και τονίζει ότι υπολογίζεται πως θα είναι 9.500 οι οπαδοί της Φιορεντίνα, που θα έρθουν στην Αθήνα, άρα θα είναι και κάποιες εκατοντάδες άτομα, που θα έρθουν χωρίς να έχουν εισιτήριο.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση των «βιόλα» έχει ανακοινώσει ότι όποιος θέλει θα μπορεί να παρακολουθήσει τον αγώνα στο γήπεδο «Αρτέμιο Φράνκι», όπου θα τοποθετηθούν μεγάλες οθόνες και ήδη έχουν πουληθεί 25.000 εισιτήρια (αξίας 5 ευρώ το καθένα), με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περισσότερους από 30.000 τελικά.