Δύο εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα έκαναν βόλτα πιασμένοι χέρι-χέρι στο Μονακό, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες για επανασύνδεσή τους.

«Μου θύμιζε αρκετά την ιστορία της Μαρίας Σαράποβα με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ όταν συναντάς τον σωστό άνθρωπο αλλά μάλλον στην λάθος στιγμή. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα», ήταν τα λόγια της Ισπανίδας τενίστριας όταν είχε αναφερθεί στον χωρισμό του με τον Τσιτσιπά, με τους οπαδούς των δύο αθλητών να εκφράζουν στα social media τη λύπη τους για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Τώρα, όμως, αυτοί οι ίδιοι οπαδοί χαμογελούν και ο λόγος είναι ότι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και η Ισπανίδα… μάλλον είναι ξανά μαζί. Αυτό, τουλάχιστον, σκέφτονται όλοι βλέποντας το βίντεο που κυκλοφορεί και το οποίο τους δείχνει να κάνουν βόλτα στο Μονακό πιασμένοι χέρι-χέρι.

Όπως και να έχει, ο Τσιτσιπάς προετοιμάζεται πλέον για το Roland Garros και κατά πάσα πιθανότητα θα ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους στη Γαλλία για τη Μπαντόσα και για το αν είναι ξανά μαζί.