Το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το προσεχές καλοκαίρι και δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα το ανανεώσει ή όχι, γεγονός που θέλει να εκμεταλλευτεί η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία του έκανε πρόταση για να επιστρέψει… αγοράζοντας μια σελίδα της εφημερίδας Marca.

Ο 38χρονος άσος, ο κορυφαίος χαφ της γενιάς του, ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Ζάγκρεμπ, από την οποία αποχώρησε το 2008 για να πάει στην Τότεναμ. Εκεί έμεινε για μια 4ετία και στη συνέχεια υπέγραψε στη Ρεάλ, με τη φανέλα της οποίας έχει γράψει ιστορία κατακτώντας πολλούς τίτλους καθώς και τη Χρυσή Μπάλα το 2018.

Με τα χρόνια, όμως, να περνάνε, ο Μόντριτς θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Ισπανούς, αν θα πάει σε ΗΠΑ, αν θα πάει στη Σαουδική Αραβία ή αν θα επιτρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ντιναμό, η οποία τον θέλει και το δείχνει με κάθε τρόπο. Ακόμη και με το να του κάνει πρόταση μέσω σελίδας της Marca.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ομάδας του Ζάγκρεμπ, Μίρκο Μπάρισιτς, «αγόρασε» μια σελίδα της μαδριλένικης εφημερίδας για να κάνει μέσω αυτής την πρότασή του. Στη σελίδα υπάρχει η φανέλα της Ντιναμό με το Νο10 και ο Μπάρισιτς ζητάει από τον Μόντριτς να… υπογράψει σε αυτή, επιστρέφοντας στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.