Ο Κώστας Σλούκας ήταν εκπληκτικός στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα για την 31η αγωνιστική της Euroleague και γνώρισε την αποθέωση αρχικά από τους οπαδούς που κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ, στη συνέχεια από τους συμπαίκτες του και τελικά και από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στα social media.

Με 18 πόντους, 8 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα ο 34χρονος άσος ήταν καθοριστικός για τους Πράσινους στην αναμέτρηση με τους Καταλανούς και αυτό το αντιλήφθηκαν όλοι. Δεν ήταν τυχαία, άλλωστε, η αποθέωση από τους οπαδούς που γέμισαν το ΟΑΚΑ, όπως δεν ήταν τυχαίο και το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του τον περίμεναν στα αποδυτήρια φωνάζοντάς του ότι είναι ο ηγέτης της ομάδας. Και με αυτό, όπως φαίνεται, συμφωνεί και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ.

Μία μέρα μετά την τεράστιας σημασίας νίκη επί της Μπαρτσελόνα, ο Σλούκας έκανε σχετική ανάρτηση στα social media και ο Γιαννακόπουλος αποφάσισε να τη σχολιάσει. Και το έκανε γράφοντας μόνο μία λέξη. «Ηγέτης», ήταν το σχόλιο του διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού και μαζί του συμφωνούν τόσο οι οπαδοί της ομάδας όσο και οι συμπαίκτες, όπως και ο Εργκίν Αταμάν, του Έλληνα άσου.

Σχόλιο του Γιαννακόπουλου σε ανάρτηση του Σλούκα