Η Εθνική Ελλάδας έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στο Καζακστάν παίρνοντας τη νίκη με το εμφατικό 5-0, σε ένα παιχνίδι στο οποίο το πάθος… περίσσευε τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις εξέδρες της κατάμεστης OPAP Arena, όπως δείχνουν και οι εικόνες που κατέγραψε η παρακάμερα.

Ήταν ο πρώτος από τους δύο «τελικούς» που είχε μπροστά της η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2024 και όλα πήγαν καλά. Από το πρώτο λεπτό, άλλωστε, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπειθε με την απόδοσή του και το πάθος του, με αποτέλεσμα τα πράγματα να απλοποιηθούν πολύ, όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα.

Όσα έγιναν, λοιπόν, στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Πέμπτης (21/3), τόσο στον αγωνιστικό χώρο και τον πάγκο όσο και στις εξέδρες, έχουν καταγραφεί από την παρακάμερα, με τον επίσημο λογαριασμό της Εθνικής ομάδας στο Instagram να ανεβάζει το σχετικό βίντεο, φτιάχνοντας κι άλλο ψυχολογικά τους πάντες ενόψει του μεγάλου αγώνα με τη Γεωργία την προσεχή Τρίτη (26/3).