Η νίκη επί της Καρδίτσας ήταν η Νο112 για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σε κανονική περίοδο της Basket League ως προπονητής του Ολυμπιακού, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μαζί με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς αυτός με τις περισσότερες, προσπερνώντας την επίδοση του Γιάννη Ιωαννίδη.

Οι Ερυθρόλευκοι σοβαρεύτηκαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τους Θεσσαλούς και πήραν τη νίκη, η οποία είχε ξεχωριστή σημασία για τον προπονητή τους. Γιατί; Επειδή ήταν η 112η για τον Μπαρτζώκα -ως προπονητής του Ολυμπιακού- σε κανονική περίοδο, έχοντας υποστεί και έξι ήττες.

Αυτό το 112/118 σημαίνει ότι το ποσοστό επιτυχίας του είναι στο 94,91% και είναι μαζί με τον Ίβκοβιτς στην κορυφή αφού 112 νίκες είχε και αυτός με τους Πειραιώτες σε κανονική περίοδο, με τον Γιάννη Ιωαννίδη να μένει πίσω, πλέον, με 111.

Το ποσοστό του Μπαρτζώκα, πάντως, είναι καλύτερο και από του Ίβκοβιτς, αφού ο Σέρβος είχε χρειαστεί 128 -και όχι 118- παιχνίδια για να κάνει αυτές τις 112 νίκες. Τις οποίες, φυσικά, θα ξεπεράσει πολύ σύντομα ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού. Στο επόμενο παιχνίδι, κατά πάσα πιθανότητα.