Η ψυχολογία όλων στον Ολυμπιακό είναι στα ύψη μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας με νίκη επί του Παναθηναϊκού στον τελικό του ΟΠΑΠ Final 8 και φαίνεται και από το βίντεο που ανέβασε στα social media η ΚΑΕ και δείχνει τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δέχεται να πληρώσει πρόστιμο για την τεχνική ποινή που δέχθηκε αλλά και για αυτή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο τελικός, όπως είναι λογικό, είχε ένταση και ο προπονητής των Ερυθρόλευκων δέχθηκε τεχνική ποινή κάποια στιγμή. Μια τεχνική ποινή για την οποία θα… κληθεί να πληρώσει πρόστιμο με βάση τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

Η ΚΑΕ, μάλιστα, φρόντισε να ανεβάσει στα social media ένα βίντεο από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά τον τελικό, με τον Μπαρτζώκα να δέχεται να πληρώσει όχι μόνο το δικό του πρόστιμο αλλά και αυτό του Λαρεντζάκη.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, επομένως, τι ψυχολογία υπάρχει στις τάξεις των Ερυθρόλευκων αυτή τη στιγμή, με την ομάδα να έχει πάρει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια των υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα και κυρίως στη Euroleague.