Οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι για την ανανέωση του συμβολαίου που λήγει στο τέλος της σεζόν δεν έχουν οδηγήσει σε συμφωνία αν και η οικονομική διαφορά δεν είναι μεγάλη, με την ΑΕΚ, την ίδια ώρα, να παίρνει θέση για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι κοντά στην απόκτησή του.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας ήταν σταθερά ένας από τους καλύτερους παίκτες των Πράσινων τα τελευταία χρόνια, οπότε λογικό ήταν να ζητήσει αύξηση ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Η αύξηση που ζήτησε, βέβαια, ήταν πολύ μεγάλη αλλά παρ’ όλα αυτά η πρόταση του Παναθηναϊκού δεν απέχει πολύ. Συμφωνία, όμως, δεν υπάρχει και κάθε μέρα που περνάει φαίνεται και πιο δύσκολο το να υπάρξει.

Όπως και να έχει, ο Φατίχ Τερίμ καλείται να διαχειριστεί πλέον με τον καλύτερο τρόπο το συγκεκριμένο θέμα, την ίδια ώρα που υπάρχουν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η ΑΕΚ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Μπρινιόλι για το καλοκαίρι. Δημοσιεύματα που προκάλεσαν την αντίδραση της ΠΑΕ.

Οπως, λοιπόν, λένε στην Ένωση, δεν ισχύει τίποτα. «Όλα αυτά που γράφπονται για δήθεν συζητήσεις και συμφωνίες μας για τη θέση του τερματοφύλακα είναι αβάσιμα. Και αν κάποιος λάβει υπόψιν του και τη χρονική συγκυρία πιθανότατα να είναι και ύποπτα», λένε στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο Κυριακή (14/1) τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής της Stoiximan Super League.