Η Κηφισιά προηγήθηκε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και είχε ευκαιρίες στο δεύτερο για να σκοράρει ξανά και να κλειδώσει το τρίποντο, τις έχασε όμως και τελικά έχασε και τη νίκη αφού στο 85′ ο νεοαποκτηθείς Μπετανκόρ σκόραρε και χάρισε τον βαθμό στον Πανσερραϊκό με το τελικό 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και είχαν για πιο δραστήριο παίκτη τον Κλωναρίδη, ο οποίος σούταρε άουτ στο 2′ ενώ στο 21′ και στο 28′ νικήθηκε από τον Χοβάν. Οι γηπεδούχοι, από την άλλη πλευρά, φάνηκαν επιθετικά μόνο στη φάση του 13ου λεπτού με την άστοχη κεφαλιά του Άλεξιτς, για να συνεχιστεί το παιχνίδι με την Κηφισιά να ψάχνει περισσότερο το γκολ και τελικά να το πετυχαίνει.

Στο 43′ ο Μπιφουμά με ωραία ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους και τελικά… έσκαψε όπως έπρεπε τη μπάλα για το 0-1, με τον Πέιο να έχει ευκαιρία για το δεύτερο γκολ στο 55′ αλλά σούταρε άουτ από καλή θέση. Τρία λεπτά μετά, στο 58′, ο Μπαρμπόσα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ και στο 61′ και στο 73′ ήταν η σειρά του Μπιφουμά να πλησιάσει στο 0-2 αλλά δεν το έκανε ούτε αυτός.

Αποτέλεσμα; Στο 85′ ο Ουάρντα σέντραρε και ο Μπετανκόρ με κεφαλιά έκανε το 1-1 για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος πήρε τον βαθμό και κράτησε στο -3 την προτελευταία Κηφισιά που είχε ευκαιρία και στις καθυστερήσεις με τον Μπαρμπόσα αλλά ο Χοβάν έκανε μεγάλη απόκρουση.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Στάικος (61’ Οικονόμου), Μορέιρα, Χατζηστραβός (8’ Τόμας/75’ Σοφιανός), Ουάρντα, Μούργος (61’ Μπετανκόρ), Αλεξιτς (75’ Γούλερι).

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Κρίστινσον, Γκόμπελιτς, Τσάπαν, Παπασάββας, Λαντρ (9’ Μποτία/47’ Βαφέας), Πέιος, Ίλιεφ (78’ Κωνσταντακόπουλος), Κλωναρίδης (46’ Μπαρμπόσα), Μασούρας, Μπιφουμά (78’ Αντερέγκεν), Τετέι.