Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του αλλά αυτό, όπως φαίνεται, δεν επηρεάζει τους Τούρκους που επιμένουν να τον θεωρούν υποψήφιο για τον πάγκο της Μπεσίκτας, μετά και τη δήλωση του γενικού συντονιστή ποδοσφαιρικών ζητημάτων του κλαμπ.

Ο Ρουμάνος προπονητής έχει πει το «ναι» στον Ιβάν Σαββίδη για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους αλλά στην Τουρκία εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μαζί με τον Μπρούνο Ζενεσιό είναι υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπεσίκτας.

Σενάριο που βασίζεται και στη δήλωση του Σαμέτ Αϊμπαμπά, γενικού συντονιστή ποδοσφαιρικών ζητημάτων της τούρκικης ομάδας, ο οποίος είπε το εξής στη Hurriyet: «Συζητήσαμε τη δομή του συλλόγου με τον Μπρούνο Ζενεσιό και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μοιραστήκαμε συστηματικά σκέψεις για την ομάδα».

Παρά τα όσα λέει ο παράγοντας της Μπεσίκτας, πάντως, στον ΠΑΟΚ διαψεύδουν κατηγορηματικά τα πάντα και θεωρούν ότι ίσως οι Τούρκοι έχουν μπερδευτεί με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρα του Ραζβάν. Ο οποίος Ραζβάν, από την πλευρά του, επίσης διαψεύδει τα πάντα και ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε και δεν έχει καμία επαφή με τη Μπεσίκτας.