Ο Κάρλο Αντσελότι θα παραμείνει στο «τιμόνι» της Ρεάλ Μαδρίτης ως το καλοκαίρι του 2026, με τον ισπανικό σύλλογο να ανακοινώνει επίσημα την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών την Παρασκευή (29/12).

Από το τέλος της περασμένης σεζόν θεωρούταν δεδομένο πως ο «Καρλέτο» θα ολοκλήρωνε το δεύτερο πέρασμά του από τον πάγκο της «βασίλισσας» το καλοκαίρι του 2024 καθώς τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ σημείωναν πως είχε ήδη δώσει τα χέρια με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας προκειμένου να αναλάβει την Εθνική Βραζιλίας. Μάλιστα, ακόμη και στο περιβάλλον της Ρεάλ Μαδρίτης εκτιμούσαν πως πλησίαζε το τέλος του δρόμου για τον Ιταλό τεχνικό στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ωστόσο, τις προηγούμενες εβδομάδες και με την ομάδα του να τα πηγαίνει πολύ καλά τόσο στο πρωτάθλημα της La Liga, αλλά και στο Champions League και δίχως να υπάρχει ξεκάθαρη εναλλακτική επιλογή στην αγορά (παρά το ενδιαφέρον για τον Τσάμπι Αλόνσο της Λεβερκούζεν), ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, έκανε το άνοιγμα και του πρόσφερε να συνεχίσει στον πάγκο. Τελικά, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια πριν από τη χειμερινή διακοπή, σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα Relevo που αποκάλυψε το deal λίγο προτού επισημοποιηθεί.

Παράλληλα, οι δύο πλευρές συζήτησαν και το ενδεχόμενο για ενίσχυση του ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης εξαιτίας των πολλών απουσιών που έχει στο κέντρο της άμυνας, ενώ αναφέρθηκαν και στα μελλοντικά πλάνα και την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου η «βασίλισσα» να συνεχίσει να βαδίζει στο πετυχημένο μονοπάτι που βρίσκεται τώρα.