Έχοντας έξι διαφορετικούς σκόρερ και συγκεκριμένα τούς Κωνσταντέλια, Μπράντον Τόμας, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Οζντόεφ και Τσιγγάρα, ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 6-0 την Κηφισιά εκτός έδρας για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League και παρέμεινε στην κορυφή, στο +1 από τον Παναθηναϊκό και στο +3 από την ΑΕΚ.

Με την ψυχολογία στα ύψη λόγω των συνεχόμενων καλών αποτελεσμάτων, με πιο πρόσφατο την 4άρα στην Τρίπολης επί του Αστέρα πριν λίγα 24ωρα, οι Ασπρόμαυροι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε και στο σκορ, το οποίο δεν άργησε να γίνει 0-1. Στο 13′, έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Μουργκ έδωσε στον Κωνσταντέλια και αυτός με σουτ που βρήκε και στο Βαφέα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε, επομένως, από νωρίς το προβάδισμα και στα επόμενα λεπτά, είναι η αλήθεια, ένιωσε κίνδυνο αφού οι γηπεδούχοι είχαν δύο ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Ο Οζέγκοβιτς, όμως, δεν κατάφερε να βρει στόχο μετά το γύρισμα του Μασούρα στο 16′ ενώ στο 19′ ήταν η σειρά του Λαντρ να προσπαθήσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σε αυτές τις δύο φάσεις η Κηφισιά μπορούσε να κάνει το 1-1 αλλά δεν το έκανε και το πλήρωσε στο 28′, όταν ο Ντεσπόντοφ βρήκε στην πλάτης της άμυνας τον Μπράντον Τόμας που εκτέλεσε με το αριστερό για το 0-2.

Ο ΠΑΟΚ είχε αρχίσει να βάζει βάσεις νίκης από νωρίς και αυτό οριστικοποιήθηκε στο 34′ με το 0-3 από τον Ντεσπόντοφ μετά την ωραία μπαλιά του Κωνσταντέλια, κλειδώνοντας το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο.

Το ενδιαφέρον, από εκεί και πέρα, είχε να κάνει με το αν οι Θεσσαλονικείς θα σταματούσαν ή θα συνέχιζαν με στόχο να βάλουν κι άλλα γκολ. Και τελικά επέλεξαν το δεύτερο, με τον Ντεσπόντοφ στο 52′ να περνάει την κάθετη για τον Μουργκ που άδειασε με προσποίηση τον Μασούρα και νίκησε τον Αναγνωστόπουλο για το 0-4.

Ο δικέφαλος του βορρά έκανε, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο αφού η Κηφισιά είχε αποδεχθεί τη μοίρα της και στο 75′ από κόρνερ του εκπληκτικού Ντεσπόντοφ ο Οζντόεφ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-5.

Μέσα σε όλα αυτά οι Ασπρόμαυροι είχαν και δοκάρι σε σουτ του Σοάρες και με τον Αναγνωστόπουλο να βρίσκει τη μπάλα, με το show να συνεχίζεται και το σκορ να γίνεται 0-6, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, στο 80′ από τον Τσιγγάρα μετά το πλασέ του Σάστρε που είχε προλάβει να διώξει ο Γκόμπελιτς πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Λαντρ, Αγκμπενιένου (61΄ Γκόμπελιτς), Κωνσταντακόπουλος (60΄ Πρίτσας – 85΄ Πέιος), Βαφέας, Παπασάββας, Ματέους Σάντος (82΄ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς, Τετέι (61΄ Μπιφουμά).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Τροστ, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Σοάρες (74΄ Μπαμπά), Οζντόεφ (74΄ Μάρκος Αντόνιο), Μεϊτέ (74΄ Τσιγγάρας), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (76΄ Τζίμας), Κωνσταντέλιας, Μπράντον Τόμας (74΄ Σαμάτα).