Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φιλοξενεί την Πέμπτη (30/11) τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική του ομίλου του Europa Conference League και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της, Ντίνο Τοπμέλερ, υπήρξε αναφορά και στον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού.

Πριν δύο εβδομάδες τα δημοσιεύματα στη Γερμανία και συγκεκριμένα από το Kicker έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Άιντραχτ για τον φορ των Πράσινων, για να αναφερθούν στη συνέχεια στο θέμα και άλλα γερμανικά ΜΜΕ, τα οποία υποστήριξαν ότι η ομάδα της Φρανκφούρτης είναι διατεθειμένη να προσφέρει 7-8 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Η συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, επομένως, ήταν μια ευκαιρία για να ερωτηθεί σχετικά ο προπονητής των Γερμανών, ο οποίος πάντως δεν θέλησε να πει πολλά για το θέμα.

«Τον ξέρω τον παίκτη. Έχω μάθει από το παρελθόν μου όμως και δεν μπαίνω στη διαδικασία να το συζητήσω τώρα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά αυτό είναι ένα θέμα που αφορά το μέλλον και όχι το παρόν. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ», ήταν τα λόγια του Τοπμέλερ.

Ο οποίος, από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση με τον δικέφαλο του βορρά είπε τα εξής…

«Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Θέλουμε την πρωτιά και πρέπει να είμαστε καλοί επιθετικά. Θέλουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που είναι πολύ ζωηρή στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Ίσως αυτό θα είναι το σημείο κλειδί του αγώνα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα και στην επίθεση

Ο καθένας καταλαβαίνει τη σημασία του αγώνα. Μετά ο ΠΑΟΚ έχει μέσα στο σπίτι του την Ελσίνκι, οπότε η τύχη αυτού του αγώνα είναι στο χέρι μας. Δεν το βλέπουμε ως ευκαιρία για εκδίκηση για την ήττα στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε απέναντί μας έναν καλό αντίπαλο αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι και έχουμε την αυτοπεποίθηση για να νικήσουμε».