Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη ελπίδες πρόκρισης από τον όμιλο του Europa League οπότε τον ενδιαφέρουν άμεσα τα όσα γίνονται στους αντιπάλους και στη Ρεν υπάρχουν όντως σημαντικές εξελίξεις αφού η διοίκηση αποφάσισε και ανακοίνωσε την απόλυση του Μπρούνο Ζενεσιό, προσλαμβάνοντας στη θέση του τον Ζουλιέν Στεφάν.

Οι Πράσινοι γνώρισαν δύο ήττες στα δύο παιχνίδια με τη γαλλική ομάδα, η οποία είναι στην 1η θέση του ομίλου, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι η Βιγιαρεάλ έχει ένα ματς λιγότερο. Όσο καλά τα πάει στην Ευρώπη, όμως, η Ρεν τόσο άσχημα τα πάει στο πρωτάθλημα αφού βρίσκεται μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Με την ομάδα να έχει νικήσει για τελευταία φορά στη Ligue 1 την 1η Οκτωβρίου, η διοίκηση αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή προπονητή και το έκανε. Έτσι, ανακοινώθηκε η απόλυση του Ζενεσιό και η αντικατάστασή του από τον Στεφάν, ο οποίος είχε δουλέψει και στο παρελθόν στη Ρεν.

Συγκεκριμένα, ήταν αυτός που την είχε οδηγήσει στην κατάκτηση του γαλλικού κυπέλλου το 2019 και συνολικά σε 110 αγώνες είχε 46 νίκες, 28 ισοπαλίες και 36 ήττες, με απολογισμό τερμάτων 157 – 130.