Ο Ιανουάριος πλησιάζει σιγά-σιγά και τα μεταγραφικά σενάρια σε όλη την Ευρώπη έρχονται στο προσκήνιο, με την αγγλική Mirror να αναφέρεται στο μέλλον του Σέντρικ Σοάρες της Άρσεναλ και να τον συνδέει με τον Ολυμπιακό, αν και δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη για κάποια κίνηση σε ό,τι αφορά το δεξί άκρο της άμυνας.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να διορθώσουν ενδεχόμενα λάθη που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι και είναι δεδομένο ότι και στην Ελλάδα θα έχουμε διάφορες μεταγραφές. Μία από αυτές λοιπόν, σύμφωνα με τη Mirror, θα μπορούσε να είναι αυτή του Σέντρικ Σοάρες, του 32χρονου Πορτογάλου δεξιού μπακ της Άρσεναλ.

Με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, η αγγλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι είναι αρκετά πιθανό να παραχωρηθεί τελικά, για λίγα λεφτά, τον Ιανουάριο αφού φέτος έχει αγωνιστεί μόλις… 3 λεπτά και δεν υπολογίζεται από τον Μικέλ Αρτέτα.

Η Mirror συνδέει τον Σοάρες με τον Ολυμπιακό, αφού γράφει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της ελληνικής ομάδας, γεγονός πάντως που προκαλεί εντύπωση αφού οι Ερυθρόλευκοι έχουν για το δεξί άκρο της άμυνας τον Ροντινέι για βασικό και τον Κίνι ως εναλλακτική λύση οπότε δεν καίγονται για μεταγραφή σε αυτή τη θέση.