Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση απέναντι στην Λαμία νικώντας με 3-0 για την Stoiximan Super League ξεπερνώντας έτσι την ήττα από τη Μαρσέιγ στο Europa League και ο Σέρχιο Αραούχο έστειλε το μήνυμα για το ποια θα πρέπει να είναι η νοοτροπία της Ένωσης όταν επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Με το βραβείο του MVP του αγώνα στα χέρια, ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει με μεγαλύτερο θάρρος και να δείχνει… διψασμένη όσον αφορά στο σκοράρισμα ώστε να μην συμβιβάζεται με τα λίγα γκολ, αλλά να «κυνηγάει» τα πολλά για να «κλειδώνει» νίκες και πόντους και παράλληλα να προσφέρει θέαμα και χαρά στο κοινό της.

«Πιστεύω ότι σήμερα (σ.σ. χθες) θέλαμε να μπούμε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Αυτό που έχω να πω είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Δεν μπορούμε να συμβιβαζόμαστε με ένα ή δύο γκολ. Πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Να τελειώνουμε, να “κλειδώνουμε” τα παιχνίδια πιο γρήγορα. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στη συνέχεια», είπε ο Αραούχο στο ΑΕΚ TV σε δηλώσεις του που δημοσιεύθηκαν σήμερα.

Όσον αφορά στο βραβείο του, ανέφερε: «Είναι πολύ ωραίο να παίρνεις ένα βραβείο. Θέλω να γεμίσω το σπίτι μου με όσα περισσότερα βραβεία γίνεται. Είμαι χαρούμενος και αυτό που θέλω είναι να δίνουμε χαρά στον κόσμο όλη η ομάδα συνολικά».

Η ΑΕΚ μετά και από αυτή τη νίκη της βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στην κατάταξη του ελληνικού πρωταθλήματος έχοντας συλλέξει 24 πόντους σε 11 ματς.