Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε βρέθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης. Ο Έλληνας αμυντικός ήταν συνεχώς χαμογελαστός και αξίζει να σημειωθεί ότι αν θέλει ο Βάσκος προπονητής, μπορεί να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Παράλληλα, ο «Τσινγκούρι» μπορεί να υπολογίζει ξανά για τον αγώνα με τους Φαίακες τους Όλοφ Μέλμπεργκ και Φρανσουά Μοντεστό, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τιμωρίας τους και επιστρέφουν, ενώ εκτός θα είναι όπως είναι γνωστό ο Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Τζάνειο νοσοκομείο, προκειμένου να βρεθούν κοντά στους ασθενείς και να προσφέρουν λίγη χαρά στο πλαίσιο των γιορτών.

Πηγή: gazzetta.gr