Η εβδομάδα που διανύουμε είναι εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων και η UEFA ανακοίνωσε ποιοι θα είναι οι διαιτητές στο ματς της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ στην OPAP Arena, σε αυτό του Παναθηναϊκού με τη Ρεν στη Γαλλία και σε αυτό του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση και πολλά θα κριθούν από τα αποτελέσματά τους στην 4η αγωνιστική, με την UEFA να ανακοινώνει τα ονόματα των διαιτητών.

Στο ΑΕΚ – Μαρσέιγ, λοιπόν, ρέφερι θα είναι ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ, ο οποίος είναι στην κατηγορία Elite και το καλοκαίρι είχε οριστεί στο ματς του Ολυμπιακού με τη Γκενκ. Βοηθοί του θα είναι οι Μάχμποντ Μπέιγκι και Αντρέας Σέντερκβιστ ενώ 4ος διαιτητής θα ειναι ο Χοακίμ Έστλινγκ.

Στο Ρεν – Παναθηναϊκός ρέφερι θα είναι ο Σκωτσέζος Γουίλιαμ Κόλουμ, ο οποίος επίσης είναι στην Elite κατηγορία, έχοντας για βοηθούς τούς Φράνσις Κόνοερ και Ντέιβιντ ΜακΓκίτσι ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ντέιβιντ Ντίκινσον.

Τέλος, στο Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός ρέφερι θα είναι ο Σλοβένος Ματέι Γιουνγκ, ο οποίος είναι στην 1η Κατηγορία, με βοηθούς τον Ματέι Ζούνιτς και Μανουέλ Βιντάλι ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ασμίρ Σάργκοβιτς.