Ο Πάουλο Ντιμπάλα επέλεξε ένα ειδυλλιακό σημείο στη Ρώμη προκειμένου να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κι επί χρόνια σύντροφό του Οριάνα Σαμπατίνι.

Ο άσος της Ρόμα και της Εθνικής Αργεντινής, γονάτισε μπροστά στη Φοντάνα ντι Τρέβι, προσέφερε ένα πανάκριβο δαχτυλίδι στην τραγοδίστρια και influencer και τη ζήτησε σε γάμο, με εκείνη να του απαντά καταφατικά. Πλέον, ο Ντιμπάλα και η Σαμπατίνι ετοιμάζονται για τα… στέφανα. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017 και παρά ορισμένα σκαμπανεβάσματα στην σχέση τους η «φλόγα» του έρωτά τους καίει ακόμη δυνατά.

Παρόντες στην πρόταση ήταν και οι συνάδελφοι του Ντιμπάλα και καλοί φίλοι του ζευγαριού Άλβαρο Μοράτα και Λεάνδρο Παρέδες με τις συντρόφους τους. Ο Ισπανός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης ανέπτυξε στενή σχέση με τον Ντιμπάλα όσο αγωνίζονταν μαζί στη Γιουβέντους. Μάλιστα, ο Ντιμπάλα και η Σαμπατίνι έχουν βαφτίσει ένα από τα παιδιά του. Ο Παρέδες, στο μεταξύ, είναι συμπαίκτης του Ντιμπάλα τόσο στους «τζαλορόσι» όσο και στην Εθνική Αργεντινής.

Η 27χρονη τραγουδίστρια αφού είπε το «ναι» ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα μέσα από μία ανάρτηση στα social media. «Για πάντα» έγραψε χαρακτηριστικά.