Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League άρχισε με ματσάρα στη Γερμανία, όπου η Ουνιόν Βερολίνου προηγήθηκε με 2-0 αλλά η Μπράγκα το έκανε 2-3 στο 94′, την ίδια ώρα που η Σοσιεδάδ με δύο γκολ από νωρίς επιβλήθηκε της Σάλτσμπουργκ με 2-0 εκτός έδρας.

Στο Βερολίνο η Ουνιόν, οι οπαδοί της οποίας τα έβαλαν με την UEFA για την αλλαγή έδρας, μπήκε δυνατά, πέτυχε γκολ στο 4′ με τον Γκόσενς που ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ και τελικά άνοιξε το σκορ στο 31′, όταν ο Γιουράνοβιτς έκλεψε τη μπάλα και έδωσε στον Κρολ, ο οποίος πάσαρε στον Μπέκερ που πάτησε περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-0.

Ήταν το πρώτο γκολ της γερμανικής ομάδας στο Champions League και δεν άργησε να έρθει και το δεύτερο, με τον Μπέκερ να φεύγει στον χώρο στο 37′ μετά την κεφαλιά-πάσα του Τουσάρ και να εκτελεί τον τερματοφύλακα των Πορτογάλων για το 2-0.

Παρ’ όλα αυτά, η Μπράγκα δεν πτοήθηκε και κατάφερε να μειώσει πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 41′ με τον Νιακατέ, ο οποίος ήταν εκεί που έπρεπε μετά την απόκρουση του Ρόνοβ σε σουτ του Ρικάρντο Όρτα κάνοντας το 2-1.

Με αυτό το γκολ οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν όρθιοι και νωρίς στο β’ μέρος, στο 51′, έκαναν και το 2-2 με τρομερό πλασέ του Μπρούμα εκτός περιοχής που έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο, στο 94′ ο Μπρούμα έστρωσε στον Κάστρο και αυτός με δυνατό διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-3 παγώνοντας τους Γερμανούς.

Καθάρισε εύκολα η Σοσιεδάδ

Στο άλλο παιχνίδι που γινόταν την ίδια ώρα η Σάλτσμπουργκ υποδέχθηκε τη Σοσιεδάδ, η οποία δεν άργησε να πάρει το προβάδισμα: Στο 7′ ο Ογιαρθάμπαλ πάτησε περιοχή και με πλασέ άφησε άγαλμα τον τερματοφύλακα για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά οι Ισπανοί ήλεγχαν την κατάσταση και στο 27′ έκαναν και το 0-2, αυτή τη φορά με τον Μέντεθ να βγαίνει στην αντεπίθεση, να κρατάει μπάλα, να μπαίνει στην περιοχή και να τελειώνει έξυπνα τη φάση.

Η Σάλτσμπουργκ προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια αλλά δεν τα κατάφερε και τελικά έμεινε στους 3 βαθμούς από τη νίκη της πρεμιέρας επί της Μπενφίκα, με τη Σοσιεδάδ να ανεβαίνει στους 4.