Η Μαρσέιγ είναι μία από τις αντιπάλους της ΑΕΚ στον όμιλο του Europa League και τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά στις τάξεις της, με τον προπονητή Μαρθελίνο να ανακοινώνει στους παίκτες ότι παραιτείται και τον πρόεδρο Πάμπλο Λονγκόρια να ετοιμάζεται να τον ακολουθήσει εξαιτίας απειλών κατά της ζωής του από οπαδούς.

Η σεζόν δεν άρχισε καθόλου καλά για τους Μασσαλούς που αποκλείστηκαν από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League και τα πράγματα από τότε πάνε από το κακό στο χειρότερο. Αυτό δείχνουν άλλωστε και οι τελευταίες εξελίξεις, με τη λέξη «παραίτηση» να κυριαρχεί.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας (18/9) υπήρξε συνάντηση ανάμεσα σε οργανωμένους οπαδούς και εκπροσώπους της διοίκησης, με τον προπονητή να μην καλείται σε αυτή. Έτσι, μία μέρα μετά ο Μαρθελίνο ανακοίνωσε στους παίκτες ότι αποφάσισε να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία.

Παραίτηση, όμως, ενδέχεται να έχουμε και στη διοίκηση και συγκεκριμένα του προέδρου Λονγκόρια. Ο λόγος; Οι απειλές κατά της ζωής του από οπαδούς, όπως αναφέρουν γαλλικά και ισπανικά ΜΜΕ. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε, επομένως, η κατάσταση στη Μαρσέιγ είναι πολύ δύσκολη και η σεζόν μπορεί να στραβώσει για τα καλά από πολύ νωρίς.