Ο αγώνας ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εθνικό στο πλαίσιο της 3ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας διακόπηκε οριστικά μετά το ξύλο που έπεσε ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων και τον τραυματισμό του Σπύρου Γεωργούση που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τους Πειραιώτες να κάνουν σχετική ανάρτηση στα social media.

Ήταν ένας αγώνας κυπέλλου και όλοι περίμεναν να δουν ποια ομάδα θα προκριθεί αλλά τελικά αυτό που είδαν ήταν ένα παιχνίδι που διακόπηκε οριστικά λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου μετά το ξύλο που έπαιξαν οι μεν με τους δε.

Μια κατάσταση που οδήγησε στον τραυματισμό του Σπύρου Γεωργούση, παίκτη του Εθνικού, έπειτα από βιαιπραγία παράγοντα του Πανθρακικού, με τους Πειραιώτες να κάνουν ανάρτηση στα social media για να ενημερώσουν για ό,τι έγινε, δημοσιεύοντας φωτογραφία από τη στιγμή της επίθεσης στον παίκτη τους.

«Ο αγώνας κυπέλλου Πανθρακικός – Εθνικός διακόπηκε στο 43′ αφού εκείνη την ώρα παράγοντας των γηπεδούχων εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και βιαιοπράγησε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γεωργούση (φωτό), το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 0-1 υπέρ της ομάδας μας. Η αποστολή μας θα αποχωρήσει σε λίγο για την Αλεξανδρούπολη, οπού και θα επιστρέψει αεροπορικώς στην βάση της», αναφέρει ο Εθνικός.

Update: Ο αγώνας κυπέλλου Πανθρακικος – Εθνικός διακόπηκε στο 43' αφού εκείνη την ώρα παράγοντας των γηπεδούχων εισήλθε…

Posted by Ethnikos Piraeus FC on Wednesday, September 13, 2023