Ο Πανθρακικός υποδέχθηκε τον Εθνικό στο πλαίσιο της 3ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας και όλοι περίμεναν ότι θα ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι αλλά τελικά συνέβη το ακριβώς αντίθετο, με αποτέλεσμα να πέσει ξύλο και να υπάρξει τραυματισμός του ποδοσφαιριστή Σπύρο Γεωργούση, με τον διαιτητή τελικά να διακόπτει οριστικά το ματς.

Ο Εθνικός είχε ανοίξει το σκορ από το 29ο λεπτό και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, στο 43′, ο Ζωγραφάκης έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα. Αμέσως υπήρξε αντίδραση από τον πάγκο του Πανθρακικού και τελικά οι δύο πλευρές δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια.

Μέσα στον χαμό που γινόταν ο Γεωργούσης, παίκτης των φιλοξενούμενων, τραυματίστηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Έπειτα από μισή ώρα τελικά, κατά τη διάρκεια της οποίας έπεσε αρκετό ξύλο, ο διαιτητής αποφάσισε την επανέναρξη του παιχνιδιού αλλά ο Εθνικός αρνήθηκε να συνεχίσει διαμαρτυρόμενος για τις συνθήκες που επικρατούσαν.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο διαιτητής να διακόψει οριστικά τον αγώνα και από εδώ και πέρα είναι θέμα της αθλητικής δικαιοσύνης το τι θα γίνει.