Ο Κρίστιαν Γκάνεα υπέγραψε το περσινό καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό αλλά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τις επιπλοκές από τον κορονοϊό τον άφησε εκτός δράσης για πολλούς μήνες και τελικά αποχωρεί για να συνεχίσει την καριέρα του στη Στεάουα Βουκουρεστίου χωρίς να προσφέρει όσα ήθελε, συγκινώντας με όσα αναφέρει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο στους Πράσινους αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε, με τον ίδιο να αναφέρεται σε όλα αυτά και να ευχαριστεί τους πάντες στην ομάδα και ειδικά τους γιατρούς που τον βοήθησαν στη δυσκολότερη περίοδο της ζωής του.

«Ήρθα στον Παναθηναϊκό με πολύ ενθουσιασμό, έπαιξα για τους οπαδούς, την ιστορία και τον προπονητή αλλά κάποιες φορές που κάνουμε σχέδια ο Θεός χαμογελάει.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην πράσινη οικογένεια που με δέχτηκαν και μου έκαναν την τιμή να φορέσω την πράσινη φανέλα ακόμα και σε περιορισμένες περιστάσεις. Τον προπονητή και τους βοηθούς του που με επέλεξαν, όλους τους παίκτες που με έκαναν να νιώθω σαν το σπίτι μου από την πρώτη μέρα και εκτός πορείας για την υποστήριξή τους. Ωστόσο, το μεγαλύτερο ευχαριστώ μου πάει στους γιατρούς (ειδικά στον Παναγιώτη) που ήταν τόσο προσεκτικοί, επαγγελματίες και με φρόντισαν στην πιο δύσκολη στιγμή της ποδοσφαιρικής μου ζωής.

Εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ εσάς τα καλύτερα, να συνεχίσετε να μεγαλώνει μαζί και να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε μέχρι αυτός ο μεγάλος σύλλογος να έχει την επιτυχία που του αξίζει», ανέφερε στο μήνυμά του ο Γκάνεα.