Οι προσωπικές διαφορές για μια θέση πάρκινγκ φαίνεται πως όπλισαν το χέρι ενός 42χρονου, στη Χρυσούπολη Καβάλας, φτάνοντάς στον στο σημείο να δολοφονήσει τους γείτονές του, μητέρα και γιο.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχε προστριβή σχετικά με το μέρος όπου συνήθιζε να σταθμεύει τη νταλίκα του το ένα θύμα, o 42χρονος. Ο δράστης προφανώς ενοχλούταν από το μέρος όπου στάθμευε και αρκετές φορές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, υπήρξαν προστριβές.

Χθες το βράδυ, η 67χρονη γυναίκα βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια και πάλι ήρθε σε μία προστιβή με τον 42χρονο δράστη. Βγήκε ο γιος της, επίσης 42 ετών, οδηγός του φορτηγού, για να ζητήσει τον λόγο και πάνω στη συζήτηση ο δράστης έβγαλε μια καραμπίνα και δολοφόνησε και τους δύο, τον έναν έξω από την πόρτα του σπιτιού, τη γυναίκα στον δρόμο.

Αμέσως βγήκαν οι γείτονες και οι συγγενείς να δουν τι συμβαίνει. Σύμφωνα με τη ρεπόρτερ της ΕΡΤ, ο δράστης ψύχραιμος και αρκετά επιθετικός προς τους άλλους γείτονες, τους απείλησε κιόλας ότι θα τους σκοτώσει, όπως λένε.

Το 42χρονος -το θύμα- είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Χρυσούπολης και θα πάει στον εισαγγελέα. Η κηδεία των δύο θυμάτων θα γίνει σήμερα στις 18:00 το απόγευμα.