Εκατοντάδες συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας τον Νοέμβριο

Ελέγχθηκαν 25.659 άτομα, εκ των οποίων προσήχθησαν 7.092


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
11:09
10/12/2018
Εκατοντάδες συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας τον Νοέμβριο
2
loading

Στο πλαίσιο του ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου αστυνόμευσης της Δυτικής Αττικής, του κέντρου της Αθήνας, του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης και του Πεδίου του Αρεως, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, έγιναν συνολικά 646 συλλήψεις τον Νοέμβριο 2018, ενώ ελέγχθηκαν 25.659 άτομα, εκ των οποίων προσήχθησαν 7.092.

Οι συλλήψεις έγιναν, μεταξύ άλλων, για κλοπές - διαρρήξεις, ληστείες, παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών ουσιών, όπλων, αλλοδαπών, εκδιδομένων ατόμων, για καταδικαστικές αποφάσεις, διοικητική απέλαση, παραεμπόριο και λαθρεμπόριο, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, λαθραία τσιγάρα και προϊόντα παραεμπορίου.

Σημειώνεται ότι οι ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση, ενώ, όπως επισημαίνει η αστυνομία, θα συνεχιστούν με την ίδια συχνότητα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΙΟΛ

    Πόσοι , πότε και πόσο δικάστηκαν??/ αυτά να μας πουν ,,ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ αλωνίζει σε πρεσβείες , δήμους . καταστήματα και κανένας δεν συλλαμβάνεται - δεν δικάζεται .....όλα τα άλλα είναι στάχτη στα μάτια .....με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ...ΑΛΙ ΑΛΙ ΛΑΜΑ ΣΑΒΑΧΘΑΝΙ ...'οπως είπε και ο μακαρίτης ο Χριστούλης

  2. avatar Aimilios

    επιτελους! μπας και περιοριστουν οι αριστερες ισλαμιστικες εγκληματικες οργανωσεις

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει