Περιστατικό με πυροβολισμούς έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, 2:10 τα ξημερώματα, ο σκοπός του αστυνομικού τμήματος αντιλήφθηκε ένα μηχανάκι (παπάκι) να κινείται αντίθετα στην οδό Αργοστολίου, όπου βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα. Σε αυτό, σύμφωνα με την μαρτυρία του σκοπού, επέβαιναν τρία άτομα.

Όταν έκανε σήμα στον οδηγό να σταματήσει για να το ελέγξει, ο οδηγός της μηχανής μείωσε ταχύτητα και ο ένας εκ των συνεπιβατών πυροβόλησε στον αέρα, τουλάχιστον τέσσερις φορές, προτού η μηχανή επιταχύνει εκ νέου και διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο εντοπίστηκαν τέσσερις κάλυκες και ένα φυσίγγι κρότου. Στο πλαίσιο της έρευνας συγκεντρώνονται στοιχεία από κάμερες στην περιοχή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η άμεση δράση και έχουν γίνει ήδη επτά προσαγωγές. Αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα αργότερα, μια γυναίκα Ρομά επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Δημητρίου και κατήγγειλε πως άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της, απήγαγαν τον άνδρα της, τον έβαλαν πάνω σε μια μηχανή και εξαφανίστηκαν. Οι αρχές εξετάζουν τη πιθανή σύνδεση των δύο υποθέσεων.