Θύμα μιας απίστευτης ληστείας έπεσε μια ηλικιωμένη στη Νίκαια, καθώς δύο ληστές που κρατούσαν ένα καρπούζι, μπούκαραν στο σπίτι της και όσο ο ένας την απασχολούσε για να το αγοράσει, ο δεύτερος έκλεβε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ιουστινιανού στη Νίκαια και σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, είναι η δεύτερη φορά σε ένα μήνα που η γυναίκα πέφτει θύμα ληστείας. Σύμφωνα με την ασφάλεια, μια γυναίκα την είχε ακολουθήσει και στη συνέχεια ληστέψει, με αποτέλεσμα να εικάζεται πως είναι συνεργός των δραστών και πιθανώς να τους έδωσε το «πράσινο φως» για να χτυπήσουν ξανά.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στο σπίτι της και δείχνει τους ληστές να μπουκάρουν ξαφνικά στο σπίτι με το καρπούζι στην αγκαλιά και την 85χρονη να σαστίζει. Στη συνέχεια ακολουθεί τον ένα δράστη, ο οποίος λέει ότι πουλάει φρέσκα καρπούζια και τη ρωτάει αν θα αγοράσει.

Ο δεύτερος ψάχνει το σπίτι και τελικά βρίσκει μια σακούλα με πολύτιμα αντικείμενα, με το δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού να αναφέρει πως η συνολική λεία είναι κοντά στις 3.000 ευρώ.

Η γυναίκα καλεί τον γιο της στο τηλέφωνο και οι δράστες εφόσον βρίσκουν τα πολύτιμα αντικείμενα εξαφανίζονται, ενώ δεν έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, κατά τη διάρκεια της ληστείας.