Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αφορούν την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με «πρωταγωνιστή» αθλητή με διεθνή καριέρα από τον Βόλο. Ο εν λόγω άνδρας κατηγορείται πως χτύπησε την πρώην γυναίκα του μπροστά στα μάτια του 4,5 ετών παιδιού τους και των γονιών του ενώ οι εικόνες της 30χρονης προκαλούν φρίκη.

Ο 34χρονος, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, κατέθεσε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του για εξύβριση, την ώρα που εκείνη κατευθυνόταν αιμόφυρτη στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, δήλωσε, μέσω του πατέρα του, καρδιοπαθής και δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Ο ίδιος είχε ζητήσει στις 7 Ιουλίου να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης για χθες, καθώς ανέμενε όπως είπε τον δικηγόρο του από τη Θεσσαλονίκη, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ούτε ο ίδιος αλλά ούτε ο δικηγόρος του.

βιασμός

Στο δικαστήριο ήταν μόνο το θύμα φορώντας κολάρο

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ο πατέρας του για να ζητήσει αναβολή μερικών ημερών και συγκεκριμένα μέχρι τις 19 του μήνα, υποστηρίζοντας πως ο 34χρονος γιος του έχει πρόβλημα με την καρδιά του. Μάλιστα, προσκόμισε πιστοποιητικό νοσηλείας από ιδιωτική κλινική, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δικαστικό μέγαρο.

Στο δικαστήριο ήταν μόνο το θύμα φορώντας κολάρο, με τον συνήγορο υπεράσπισης να χαρακτηρίζει τη δικαιολογία του αθλητή για να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο «προσχηματική και ψεύτικη».

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο αθλητής ήταν το βράδυ της Πέμπτης (6/7) στο σπίτι των γονιών του στον Βόλο και η πρώην σύζυγός του συνοδευόμενη από μια φίλη της, πήγε στα πεθερικά της με τα οποία μένουν δίπλα, για να πάρει το παιδί. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την δικηγόρο της 30χρονης γυναίκας, ο αθλητής άρχισε να τη βιντεοσκοπεί με το κινητό.

Ο άνδρας βιντεοσκοπούσε τόσο την ίδια όσο και το παιδί, για να αποδείξει πως ο 4χρονος δεν ήθελε να ακολουθήσει τη μητέρα του. Εκείνη, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες στο Αυτόφωρο, πήγε να του αρπάξει το κινητό από το χέρι και τότε την χτύπησε. Με κουτουλιά της έσπασε τη μύτη.

Σοκαρισμένοι και οι γονείς του, σύμφωνα πάντα με τη νομική εκπρόσωπο της 30χρονης, τον ρώτησαν εμβρόντητοι «τι έκανες;» και εκείνος απάντησε: «Έπεσε, τι δεν καταλαβαίνετε».

Η γυναίκα δεν κάλεσε αστυνομία ή ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο της φίλης της. Μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο, ο πρώην σύζυγός της είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της. Η γυναίκα μόλις έλαβε τις πρώτες βοήθειες πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Αμέσως κινήθηκε η αυτεπάγγελτη διαδικασία και ο 34χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή σωματική βία.

Συνελήφθη όμως και η γυναίκα μετά τη μήνυση για εξύβριση που κατέθεσε εναντίον της, ο κακοποιητής της.