Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, την ώρα που ο βασικός ύποπτος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Το ενδιαφέρον στρέφεται στις εργαστηριακές και τοξικολογικές εξετάσεις για απαντήσεις.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης, απολογήθηκε χθες, με την ανακρίτρια να μην έχει στα χέρια της κανένα νέο στοιχείο, προκειμένου να τον συνδέσει με τη δολοφονία της 27χρονης και να αλλάξει το κατηγορητήριο. Ο μόνος λόγος για τον οποίο ανακρίτρια και εισαγγελέας συμφώνησαν να κριθεί ως προσωρινά κρατούμενος και να προφυλακιστεί είναι διότι θεωρείται ύποπτος φυγής μετά τον εντοπισμό του εισιτηρίου που βρέθηκε στην κατοχή με προορισμό την Ιταλία δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές καλούνται να δώσουν απάντησε σε αρκετά ερωτήματα που υπάρχουν γύρω αρχικά από την εξαφάνιση της κοπέλας και από τον θάνατό της. Μάλιστα, το σήμα του κινητού της 27χρονης δεν δόθηκε από το σπίτι του 32χρονου.

Επιπλέον, ερωτήματα προκαλεί και η στάση του ζευγαριού καθώς οι ίδιοι αναρτούσαν φωτογραφίες με πολυτελείς διακοπές και ισχυρίζονταν ότι παρόλα αυτά ήταν άνθρωποι που «μεροκάματου», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».

Ο σύντροφος της Αναστάζια πήρε άδεια από τις ελληνικές Αρχές να γυρίσει στην Πολωνία με την μητέρα της άτυχης κοπέλας παρόλα αυτά θα πρέπει να είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή στη διάθεση των Αρχών.

Αναμένεται η εξέταση DNA από τα νύχια της 27χρονης και από το σπίτι του 32χρονου βασικού υπόπτου ενώ σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν και να δοθούν τα αποτελέσματα τις δικαστικές Αρχές.

Το πρόβλημα προκύπτει καθώς η σορός της Αναστάζια ήταν μέρα σε υγροβιότοπο και συνεπώς κάποια στοιχεία έχουν εξαφανιστεί.