Δεν άλλαξε τελικώς το κατηγορητήριο σε βάρος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος βρέθηκε για περίπου 2,5 ώρες στην ανακρίτρια στην Κω, για να απολογηθεί σχετικά με την κατηγορία της αρπαγής, ενώ κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με το MEGA, στις Αρχές δεν έχουν φτάσει ακόμα τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της Αστυνομίας, τα οποία αναμένονται το πρωί της Πέμπτης και φαίνεται πως θα προσδιορίσουν τον δράστη, ίσως και τον ή τους συνεργούς του.

Ο κατηγορούμενος για αρπαγή Μπαγκλαντεσιανός ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα. Τόνισε ότι βρέθηκαν στο σπίτι του με την 27χρονη γιατί εκείνη ήθελε να πάει τουαλέτα, ενώ στη συνέχεια ήπιαν μπύρες και κάπνισαν και έπειτα με το μηχανάκι του την πήγε μέχρι 200 μέτρα από το σπίτι της όπου και ισχυρίζεται πως την άφησε.

Σε αντιφάσεις ο συγκάτοικος του βασικού υπόπτου

Μιλώντας στο MEGA και το Live News, ο συγκάτοικος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού ισχυρίστηκε ότι γυρίζοντας στο σπίτι στο οποίο φιλοξενούσε τον βασικό ύποπτο, τον βρήκε να πίνει μπύρες με την 27χρονη Αναστάζια.

Ο ίδιος δηλώνει πως τον κάλεσε να πάρει την κοπέλα και να φύγει από το σπίτι κάτι που ισχυρίζεται πως συνέβη, όταν ο ίδιος έπεσε για ύπνο και τους άκουσε να φεύγουν με το μηχανάκι. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι οι κάμερες που βρίσκονται κοντά στο σπίτι, έχουν καταγράψει την 27χρονη να μπαίνει στο σπίτι, όχι όμως και να βγαίνει.

«Ήταν εδώ εκεί στην καρέκλα έκατσε. Δύο μήνες ήταν μαζί μου εδώ. Ένα μήνα δεν δουλεύει. Όταν αυτός έφερε την κοπέλα εγώ ήμουν έξω. Όταν την είδα, επειδή δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα, είπα πάρε την κοπέλα και φύγε. Δεν μ’ αρέσουν αυτά γιατί έχω παιδιά. Εμένα δεν μου αρέσει τέτοια δουλειά.

Έπιναν μαζί μπύρες. Ήπιαν δύο μπουκάλια. Εγώ του είπα «γιατί έφερε το κορίτσι; Ποια είναι; Εγώ πρώτη φορά τη βλέπω». Και μου λέει «είναι friend». Εγώ δεν ξέρω αγγλικά. Του είπα «φύγε απ’ εδώ. Δεν θέλω το κορίτσι εδώ. Παρ’ το και άφησέ το από εκεί που την πήρες. Λέει εντάξει μετά πήγε έξω. Έκατσε εκεί έξω στην καρέκλα. Εγώ έφαγα και κοιμήθηκα στις 11 η ώρα.

Ξαναξύπνησα και τον πήρα τηλέφωνο και λέω που είναι ο μαλάκας. Και ήταν πολύ πιωμένος και σκέφτηκα να μην πέσει κάτω. Γι αυτό τον πήρα τηλέφωνο. Ξαναξύπνησα στις 2 και ακόμα δεν ήταν σπίτι».

Μητέρα Αναστάζια: «Το παιδί μου βιάστηκε»

Μιλώντας στο MEGA, η μητέρα της 27χρονης, η οποία έχει επιστρέψει στην Πολωνία, ανέφερε την ακλώνητη πίστη της ότι η κόρη της βιάστηκε, ενώ ξεκαθάρισε ότι αν δεν υπήρχε ο σύντροφός της, οι ελληνικές αρχές δεν θα είχαν βρει το πτώμα.

«Το παιδί μου βιάστηκε με βίαιο τρόπο. Πώς μπορεί κανείς να αισθάνεται; Την ημέρα της εξαφάνισης μιλήσαμε τελευταία φορά στις 18:00 η ώρα (19:00 ώρα Ελλάδας) για προσωπικά θέματα. Ήταν στεναχωρημένη λόγω του καψίματος στο χέρι και μου έδειξε το έγκαυμα, μου είπε ότι βάζει αλοιφές.

Ο σύντροφός της με πήρε τηλέφωνο, ότι έχει μια ανησυχία, γιατί δεν απαντάει και μου είπε την τοποθεσία που είναι. Το πρωί, που το δήλωσε στην Αστυνομία της Κω, το τηλέφωνο δεν χτυπούσε. Από τότε ξεκινήσαμε να το δηλώνουμε παντού, όπου ήταν δυνατό. Θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει αυτό το συμβάν αν η Αστυνομία αντιδρούσε άμεσα. Αυτό ήταν δηλωμένο στην αστυνομία μετά από μία ώρα. Τη νύχτα που την παίρναμε τηλέφωνο εγώ και ο σύντροφός της, το τηλέφωνο χτυπούσε. Πιστεύω ότι αν δεν ήταν ο σύντροφος της Αναστάζια, την κόρη μου ποτέ δεν θα την έβρισκαν. Αυτός το δήλωσε μετά από μία ώρα από την εξαφάνιση. Αυτός έδωσε στην αστυνομία screenshot. Screenshot με την τοποθεσία της κόρης μου και αυτά τα παρέδωσε στην αστυνομία. Είναι υπό την παρακολούθηση ψυχολόγου.

Δεν ξέρω πώς η κόρη μου βρέθηκε σε αυτή την παρέα. Μπορεί να της έβαλαν κάτι στο ποτό, δεν ξέρω γιατί πήγε μαζί τους. Ό,τι ξέρω, το ξέρω από την τηλεόραση. Μπροστά μου δεν κάπνισε ποτέ, γιατί ούτε κανονικό τσιγάρο δεν κάπνιζε. Η κόρη μου δεν ξέρω τι μπορεί να έχει κάνει γιατί ήταν συχνά σε ταξίδια, γι’ αυτό δεν ξέρω τι κάπνιζε και τι δεν κάπνιζε.

Σε αυτό το site η Αναστάζια ήταν όταν ήταν 20 χρονών περίπου. Σαν κορίτσι έβγαζε το χαρτζιλίκι της σε διαφήμιση προϊόντων στα σούπερ μάρκετ, παγωτά, νερό και τα λοιπά. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν συνοδός.

Αποκλείεται, επειδή ξέρω την κόρη μου, ποτέ δεν θα είχε ερωτική επαφή με κανέναν. Δεν ξέρω τι της έκαναν πάντως η κόρη μου αμυνόταν γιατί ήταν δαρμένη. Ίσως αν δεν έβαζε αντίσταση, να ζούσε. Επειδή η κόρη μου σίγουρα δεν θα είχε αυτοβούλως ερωτική επαφή ούτε με τον Ευρωπαίο, ούτε με τον Μπαγκλαντεσιανό. Με κανέναν, 1000%. Δεν μου έφτανε αυτό, αλλά θα ήθελα να δω κάτι που ανήκει στην κόρη μου. Εγώ η ίδια τους είπα ότι η κόρη μου είχε δαχτυλίδι και όταν τους το είπα, μετά από μια ώρα, μου απάντησαν ότι υπάρχει δαχτυλίδι. Κανένας δεν μου έδωσε το δαχτυλίδι».