Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, καθώς φέρεται να έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που είναι ο βασικός ύποπτος.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Tlife» αναφέρει ότι βίντεο δείχνει τον 32χρονο με τη 27χρονη να φεύγουν με το μηχανάκι του από το μίνι μάρκετ, στο οποίο η κοπέλα εθεάθη μεθυσμένη. Στη συνέχεια πήγαν σπίτι του και έμειναν περίπου 20 λεπτά, κάτι που φέρεται να επιβεβαιώνει ο συγκάτοικος του υπόπτου.

Ωστόσο, ο άνδρας με καταγωγή από το Πακιστάν που ήταν φίλος με τη 27χρονη στο Facebook, φέρεται να είπε πως «τους είδα που ήρθαν στο σπίτι. Κάθισαν λίγη ώρα, κάπνισαν και μετά έφυγαν. Εγώ κοιμήθηκα, δεν μπορούσα να τον περιμένω. Ο 32χρονος επέστρεψε νωρίς το πρωί. Όταν ξύπνησα είδα τα ρούχα του που ήταν γεμάτα με χώμα, άχυρα και χόρτα. Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ ότι σκεφτόταν να φύγει στην Ιταλία».

Έτσι, μετά από 20 λεπτά έφυγαν μαζί και πήγαν στην περιοχή που έμενε εκείνος παλαιότερα. Όμως μετά από λίγη ώρα φέρεται να έφυγε μόνο εκείνος και να μην εμφανίζεται πουθενά η κοπέλα.

Μάλιστα, οι παλιοί συγκάτοικοι του δεν τον είδαν στο σπίτι όπου διέμενε στο παρελθόν, όμως υπάρχει κλειδί κρυμμένο σε μέρος που γνωρίζουν όλοι τους.

Οι κινήσεις μετά τη δολοφονία

Από εκεί και πέρα τα ίχνη του 32χρονου χάνονται μέχρι και την επόμενη μέρα, όπου εμφανίζεται σε βίντεο να κάνει ανάληψη χρημάτων μέσω εταιρείας μεταφοράς χρημάτων, τα οποία έχουν στείλει από το Κουβέιτ και στη συνέχεια να ρωτάει αν μπορούν να του εκδώσουν εισιτήριο για την πατρίδα του.

Κάτοικος της περιοχής που βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Tlife» και είπε ότι σε απόσταση περίπου 600 μέτρα από το παλιό σπίτι του 32χρονου, βρέθηκε χωρίς κάρτα SIM το κινητό της 27χρονης.