Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο άνδρας που οδηγούσε μηχανάκι και το μεσημέρι της Δευτέρας (12/6) παρέσυρε και στη συνέχεια εγκατέλειψε 5χρονο αγοράκι που προσπάθησε να περάσει τον δρόμο σε οικισμό Ρομά στη Λαμία, ενώ επίσης το κλώτσησε.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΓΕΠΑΔ Στερεάς, πρόκειται για 36χρονο που ταυτοποιήθηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας που αξιοποίησαν και το βιντεοληπτικό υλικό.

Ο κατηγορούμενος οδηγός, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (15/6) στο Τμήμα Τροχαίας Λαμίας, όπου αφού εξετάσθηκε περαιτέρω, παραδέχτηκε την εμπλοκή του στο εν λόγω τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Στο άκουσμα της είδησης ο Πρόεδρος των Ρομά Βαλάντης Χαλιλόπουλος ευχαρίστησε προσωπικά τον ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας Γεώργιο Καραχάλιο και όλους τους αστυνομικούς που έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο συγκεκριμένος άνδρας να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για την απαράδεκτη ενέργεια του να παρατήσει το χτυπημένο παιδί και να φύγει.