Οι καταγγελίες εις βάρος του 27χρονου που αφήνει ελεύθερο το πίτμπουλ του στην περιοχή του Βύρωνα να σκοτώνει γάτες δεν έχουν σταματημό. Παρά το γεγονός πως ο ίδιος δήλωσε ότι έχει πέσει «θύμα πλεκτάνης», νέοι ισχυρισμοί έρχονται στη δημοσιότητα εναντίον του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, άτομα που είτε έχουν δει με τα μάτια τους τον συγκεκριμένο άνθρωπο με το πίτμπουλ, είτε το πίτμπουλ τους έχει επιτεθεί, αναφέρουν τις εμπειρίες τους. Ένας από αυτούς ανέφερε πως η εκπαίδευση του σκυλιού έχει γίνει για αυτόν ακριβώς τον λόγο. «Αράζαμε στην Καισαριανή, στο Σκοπευτήριο συγκεκριμένα, σε ένα πάρκο και βγάζαμε μαζί τον σκύλο. Ο κύριος έχει διαπράξει αυτά τα πράγματα. Ήμουν μπροστά όταν τον εκπαίδευε, για αυτά τα πράγματα με τις γάτες. Είχε πάρει 2-3 γάτες μέσα στο σπίτι που έμενε στον Βύρωνα, και εκπαίδευε μπροστά τον σκύλο του, ώστε να κάνει αυτές τις πράξεις που έχει κάνει με τα γατιά».

Φόβος και στο Καρπενήσι

Επιπλέον, ο ίδιος άντρας φαίνεται πως είχε σκορπίσει τον τρόμο και στο Καρπενήσι. Όπως αναφέρει μια ηλικιωμένη από την περιοχή, το πίτμπουλ του 27χρονου της είχε ορμήξει, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει και να σπάσει το χέρι της.

«Όρμησε το σκυλί επάνω μου βράδυ, γύρναγα από την πλατεία στο σπίτι μου. Με πέταξε κάτω και γέλαγε και έσπασα το χέρι μου και πήγα στο νοσοκομείο. Τρεις μήνες με το χέρι μου σπασμένο. Αυτό το σκυλί έχει γίνει το φόβητρο του χωριού. Έχει ρίξει ανθρώπους, σπάσανε χέρια, σπάσανε πόδια, τους έχουν πάει στο νοσοκομείο», είπε η ίδια.

«Τραυμάτισε το σκυλί μου και εμένα»

Μια παλαιότερη καταγγελία, από τις 10 Απριλίου το 2022, αποδεικνύει πως ο 27χρονος τρομάζει τον κόσμο εδώ και καιρό με το πίτμπουλ του. Ένας άντρας κατήγγειλε πως το σκυλάκι του δέχτηκε επίθεση από το συγκεκριμένο πίτμπουλ, καθώς το σκυλί κυκλοφορούσε ελεύθερο, χωρίς λουρί.

«Είχα βγάλει το σκυλάκι μου εγώ βόλτα έξω και ξαφνικά έρχεται αυτό το πίτμπουλ μόνο του, ασυνόδευτο, χωρίς λουρί, χωρίς τίποτα. Το είχε αφήσει τώρα αυτός; Του έφυγε; Δεν μπορώ να το ξέρω. Ήταν και γείτονάς μου τότε. Και ορμάει στον σκύλο μου, τον δαγκώνει, τον τίναζε στον αέρα, τον πέταξε κάτω, μετά δάγκωσε εμένα στα δύο μου δάχτυλα στο αριστερό χέρι, αιμορραγίες, αίματα κλπ. Και καταλήξαμε στα νοσοκομεία», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του τραυματισμένου σκυλιού.

«Κάποια στιγμή τον είχε βάλει κάτω για να τον αποτελειώσει, τον έχει ακίνητο στο πεζοδρόμιο και την ώρα που πάω να τον βουτήξω εγώ να τον πάρω στην αγκαλιά μου, τον δικό μου, για να φύγουμε, είναι μικρό το δικό μου το σκυλάκι. Και μόλις το παίρνω αγκαλιά να φύγουμε, τον αφήνει και δαγκώνει εμένα στα δύο μου δάχτυλα», συνεχίζει ο ίδιος. Το σκυλάκι χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κτηνιατρείο για 3 μέρες, ενώ ο ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό για τα τραύματά του.

«Βρείτε αποδείξεις και στοιχεία»

Ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ, σε δηλώσεις που είχε κάνει στην ίδια εκπομπή, είχε αναφέρει πως «όσοι με κατηγορείτε και όσοι τα λέτε όλα αυτά βρείτε μου αποδείξεις, στοιχεία και ελάτε να με κλείσετε μέσα. Είμαι εδώ και σας περιμένω όλους».