Ένας 62χρονος πολύ γνωστός πλαστικός χειρουργός βρέθηκε στα κρατητήρια το βράδυ του Σαββάτου μετά από επεισόδιο που είχε στην πολυκατοικία που διαμένει, στην περιοχή της Κηφισιάς, με μία 92χρονη ένοικο άλλου διαμερίσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προηγήθηκε μεταξύ τους λεκτικό επεισόδιο για τα κοινόχρηστα με τον 62χρονο να καλεί την Άμεση Δράση για να υποβάλει μήνυση στην υπερήλικη γυναίκα. Η ίδια ανέφερε ότι θέλει και αυτή να υποβάλει μήνυση στον πολύ γνωστό πλαστικό χειρουργό και τελικά βρέθηκαν όλοι μαζί στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς, με τον 62χρονο να την μηνύει για απειλή και εξύβριση. Από την πλευρά της η 92χρονη τον μήνυσε για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση, με τον αξιωματικό υπηρεσίας να διατάζει την κράτηση και των δύο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε να αφεθεί ελεύθερη η υπερήλικη γυναίκα και να κρατηθεί ο 62χρονος. Προανακριτικά ο πολύ γνωστός πλαστικός χειρουργός αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στην 92χρονη και της υπέβαλε δεύτερη μήνυση για ψευδή καταμήνυση.