Ποινική δικογραφία για βιασμό σε βάρος ενός 19ρονου σχημάτισε το Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου, μετά την καταγγελία που έκανε το βράδυ της 25ης Μαρτίου μία 15χρονη. Πρόκειται για περιστατικό που φέρεται να τελέστηκε πριν από περίπου 8-9 μήνες, όταν –όντας ανήλικοι και οι δύο- είχαν συνάψει σχέση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τον Ιούλιο του 2022, ο 19χρονος (σ.σ. σήμερα) εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών του κάλεσε στο σπίτι του στην Ελευσίνα την 15χρονη (σ.σ. σήμερα) μαθήτρια προκειμένου να καθίσουν, καθώς διατηρούσαν σχέση. Ωστόσο, όπως ανέφερε η κοπέλα στην ΕΛ.ΑΣ., αφού την πίεσε λεκτικά την ανάγκασε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή για την καταγγελία υπήρξαν οι συνεχόμενες οχλήσεις του 19χρονου, η τελευταία εκ των οποίων φέρεται να έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του Ίλιον. Εκεί η 15χρονη ήταν βόλτα με έναν 14χρονο φίλο της, με τον νεαρό να τους πλησιάζει και –σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα- να τους βρίζει και να κινείται απειλητικά εναντίον τους.

Η 15χρονη ζήτησε την ποινική δίωξη του 19χρονου μόνο για το αδίκημα του βιασμού και όχι για κάτι άλλο, με τους αστυνομικούς του Τ.Α. Ίλιον να σχηματίζουν ποινική δικογραφία την οποία διαβίβασαν στον Εισαγγελέα.