Η Super Κική παραμένει στο κρατητήριο και κατηγορείται για ληστεία και πρόκληση σωματικής βλάβης, ενώ φέρεται να μίλησε προσβλητικά στους αστυνομικούς που την συνέλλαβαν και να τους χαρακτήρισε «μπάτσους των 600 ευρώ».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και ανέφερε πως «εγώ δεν είμαι δικαστής για να δικάσω. Διάβασα κάποια πράγματα, αντιλαμβάνομαι και δίνω πάντα άλλοθι στους ανθρώπους. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι μπορεί να έχουν κάποια θέματα με τον πατέρα τους ή με οποιονδήποτε άλλο και μπράβο τους που τα αντιμετώπισαν, αν τα αντιμετώπισαν».

«Όμως, δεν είναι συμπεριφορά κάποιοι να πηγαίνουν στα κρατητήρια της αστυνομίας και να βρίζουν τους αστυνομικούς και να τους λένε “μπάτσοι των 600 ευρώ”», ισχυρίστηκε στη συνέχεια.

«Διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους αστυνομικούς»

Εντούτοις, ο δικηγόρος της influencer μίλησε στην «Super Κατερίνα» και διέψευσε το γεγονός, αναφέροντας πως «το διαψεύδω κατηγορηματικά. Διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους αστυνομικούς στο τμήμα Νέας Σμύρνης όπου κρατείται».

Επίσης, σχολιάζοντας την σύλληψη της Super Κικής δήλωσε ότι «ουσιαστικά το ζήτημα της κράτησης είναι η κατηγορία για το κακούργημα της ληστείας. Ο φερόμενος ως παθών κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια του καυγά με τον άγνωστο δράστη, κάποιος από τους εμπλεκόμενους αποπειράθηκε να του αφαιρέσει το κινητό και τα κλειδιά της μοτοσικλέτας του».

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε για την υπόθεση της, ότι είναι η «πιο ηλίθια σύλληψη δεν έχει γίνει ποτέ», ενώ υποστήριξε πως εκείνη τη στιγμή προσπαθούσε να βοηθήσει μια φίλη της, την οποία ενοχλούσε ο αλκοολικός πρώην σύντροφος της.