Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά παραμένουν γύρω από τον θάνατο της 28χρονης Β.Δ., της κοπέλας που είχε αναλάβει το οργανωτικό σκέλος του καρναβαλιού στον Έβρο, με την ΕΛ.ΑΣ. και την Εισαγγελία να αναμένουν τις απαντήσεις από τον ιατροδικαστή που διενεργήσει νεκροψία – νεκροτομή.

Αυτό σημαίνει ότι οι Αρχές εξετάζουν τόσο το ενδεχόμενο της εγκληματικής πράξης όσο και της αυτοχειρίας, με τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού Έβρου να εντοπίζουν την 28χρονη μέσα σε χαράδρα βάθους 40 μέτρων στην περιοχή του χωριού Λευκίμη.

Εκεί είχε πέσει με την μοτοσικλέτα της, ενώ όπως διαπιστώθηκε από τους πυροσβέστες που την ανέσυραν νεκρή, στο στήθος της είχε καρφωμένο ένα μαχαίρι αγροτικής χρήσης.

Φέρεται να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η νεαρή κοπέλα μάλλον προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στη συνέχεια φέρεται να κάρφωσε το μαχαίρι στο στήθος της και να έπεσε στον γκρεμό.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κατά τις αγροτικές εργασίες της, η νεαρή συνήθιζε να έχει τέτοιου τύπου μαχαίρι μαζί της.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, πλήρης εικόνα θα υπάρχει μετά τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ οι Αρχές κατάσχεσαν και το κινητό της τηλέφωνο από το οποίο θα επιχειρήσουν να ανασύρουν πληροφορίες.

Οι οικείοι της πάντως είναι συγκλονισμένοι και αδυνατούν να δεχτούν ότι εξετάζεται το σενάριο της αυτοχειρίας, επισημαίνοντας ότι την 28χρονη Β.Δ. δεν έδειχνε να την απασχολεί κάτι που θα μπορούσε να την κάνει να δώσει τέλος στη ζωή της.