Η μητέρα του 4χρονου αγοριού από τη Βόρεια Ελλάδα που φέρεται να βιάστηκε από τον πατέρα του, είπε ότι το παιδί της βιώνει μεγάλο σοκ, σε βαθμό που έβαλε τα κλάματα και ούρλιαζε όταν το εξέτασε ιατροδικαστής.

«Δε φαντάζεστε πόσο ταραγμένο ήταν. Έκλαιγε και σπάραζε. Τέσσερις μήνες έκαναν να φύγουν οι μελανιές», είπε χαρακτηριστικά στο Mega.

Επίσης, δήλωσε ότι «είναι αρνητικό σε μεγάλο βαθμό να πάει στο σχολείο. Πρέπει να κοινωνικοποιηθεί. Φοβάμαι για το μέλλον του, ζητώ δικαιοσύνη. Αυτά τα τέρατα θέλω να πληρώσουν για το κακό που έκαναν στο παιδί μου».

«Το παιδί μου τα έζησε όλα αυτά. Κανονικά έπρεπε να μαθαίνει παραμύθια και εκείνος λέει ότι είναι μεγάλος. Είμαι σε σοκ, προσπαθώ να τον στηρίξω», είπε και πρόσθεσε ότι «θέλω να φανεί η αλήθεια, να βγει επιτέλους στο φως για αυτά τα τέρατα που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μη φανούν τα πρόσωπά τους».

Σημειώνεται, πως ο πατέρας του παιδιού που είναι γιος ιερέα, κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον 4χρονο γιο του με τη γιαγιά, δηλαδή την πρεσβυτέρα να είναι παρούσα και να συμμετέχει στην αδιανόητη πράξη.