Συγκλονίζει η μητέρα μιας 15χρονης μαθήτριας, από την οποία ξεκίνησε η υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», η μητέρα της ανήλικης είπε πως η κόρη της είναι «σοκαρισμένη».

Η γυναίκα είπε πως η κόρη της είχε το επίμαχο βίντεο με τα βασανιστήρια του 15χρονου, στο κινητό της δύο εβδομάδες πριν. «Μαμά θέλω να βοηθήσω» είπε το κορίτσι στη μητέρα του ενώ εκείνη περιέγραψε πως φοβήθηκε «μην τη βρει σκοτωμένη».

Το παιδί, παρά τον φόβο της μητέρας της έστειλε το βίντεο στον ξάδελφο του θύματος, λέγοντάς του «μην το αφήσεις να ξεχαστεί γιατί θα βρουν επόμενο θύμα».

Η μητέρα της 16χρονης σημείωσε στον ΑΝΤ1 πως γνώριζε όλα τα εμπλεκόμενα παιδιά που ήταν «από καλές οικογένειες» εκτός από ένα που είχε δημιουργήσει εντάσεις σε προηγούμενο δεσμό του.

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης και την ενασχόληση της Δικαιοσύνης με αυτήν, η γυναίκα σημειώνει πως γίνεται χαμός στο Instagram μεταξύ των αγοριών που πλέον ονοματίζουν κορίτσια. «Έχουν αρχίσει να δικάζουν τα παιδιά της περιοχής το ένα το άλλο» λέει η μητέρα της 15χρονης μαθήτριας.